P30shaft-p10sd

Vill du bli

vår återförsäljare?

Ett erbjudande med båtupplevelsen i fokus

Från propeller till landströmsanslutning

Vårt återförsäljarprogram gör det möjligt för marina servicevarv och installatörer att självständigt sälja våra system. Då kan du fokusera på försäljning och installation av en komplett elektrisk drivlina där du skapar en långsiktig relation med dina båtkunder.

Genom vår molntjänst STAR kommer du kunna erbjuda dina egna servicetjänster och få en direkt kontaktpunkt till båtägaren.

  • Var med vid omställningen till grön energi och fossilfri framdrift av fritidsbåtar
  • Arbeta med elektriska drivlinor för båtar som utvecklats och förfinats sedan millennieskiftet med över 600 system sålda och installerade
  • Skapa en ny intäktsström kring ett beprövat system med elektrisk drivlina

GSM Support

En dedikerad support för att stötta dig hela vägen från kundoffert till båtinstallation

GSM Utbildning

Grundlig utbildning om produkt inklusive vår STAR molntjänst, försäljning och installation.

GSM Kundhänvisning

Vi hänvisar kunder från oss till dig vilket ger dig större kundunderlag och merförsäljning med rabatt på vårt produktsortiment.

EC 20 Classic

GSM Återförsäljarprogram

Återförsäljarprogrammet är avsett för företag som bland annat erbjuder marina installationer av elektriska drivlinor för fritidsbåtar. Ni har struktur att hantera försäljning, elektriska installationer i båt, rådgivning och support till privatkund.

För vem?

Ni som förstår kundens behov och vet av erfarenhet hur bra service genererar ringar på vattnet! Ni blir en del av GSM Electric:s varumärke och vårdar samtidigt ert eget. Ni har en befintlig kundbas och struktur för att ta hand om hela kundresan, från införsäljning till installation och support.

Bli återförsäljarpartner

Båtlivet kommer att förändras på samma sätt som för privatbilismen, men det finns en stor skillnad; en båt byter motor två till tre gånger under sin livstid.

Som återförsäljare till GSM Electric kommer du att öka ditt värde för dina kunder och samtidigt möta efterfrågan på elektriska drivlinor som ersätter befintliga dieselmotorer i fritidsbåtar.

Vad du får

Listas med dina kontaktuppgifter på vår hemsida
Tillgång till Star Admin Panel
Tillgång till onlineförsäljnings-, produkt- och installationsutbildning
GSM Electric varumärkespaket
Rabattstege
Incitamentsprogram
Kablage för GreenStar elmotorsystem