Elkraft till havs

I Europa har flera myndigheter tagit konkreta steg mot att förbjuda fossildrivna båtar och fartyg som en del av bredare initiativ för att minska koldioxidutsläppen och bekämpa klimatförändringarna. Dessa förändringar gör att båtägare behöver överväga elektriska alternativ när fossil framdrift begränsas och förbjuds.

Att övergå till elektriska drivlinor är inte bara en fråga om att uppfylla lagkrav. Det ger också minskad miljöpåverkan. Elektriska båtar erbjuder en tystare och mer harmonisk naturupplevelse, fri från buller och avgaser när du kommer närmare naturen!

Kampanj för att elektrifiera alla motorbåtar i Venedig till 2028. Initiativet, lett av Kevin Desmond och NGO:n VeniceAgenda2028, syftar till att minska föroreningar och bevara stadens historiska arkitektur. Besök webbsidan för mer information.

Modern ekoturism

I takt med att allt fler turistdestinationer fokuserar på hållbarhet, blir elektriska båtar ett allt mer attraktivt alternativ för dem som vill minska sin miljöpåverkan samtidigt som de utforskar nya platser.

Elektrisk drivlina från GSM Electric

GSM Electric erbjuder lösningar som gör det möjligt för båtägare att byta ut sina gamla motorer mot effektiva, elektriska drivlinor. Våra system är inte bara bra för miljön utan också för plånboken på lång sikt, tack vare nedåtgående trend i pris på litiumbatterier. Med ett elektriskt utbyteskit ger du din båt nytt liv och bidrar aktivt till ett hållbart båtliv.

Valet av elektrisk drivlina beror på flera faktorer inklusive båtens storlek och vanliga användningsområden. GSM Electric hjälper dig att navigera bland alternativen för att hitta en lösning som passar just dina behov.

Ladda båtens batterier

Få offert från GSM Electric

Är du redo att göra övergången? Se vilken drivlina som passar din båt.

Kontakta oss om du vill att vi guidar dig genom processen att välja en drivlina som möter dina behov.